måndag 24 september 2012

Tarteller fyllda med stuvning.

Dagens kvällsmys blev tarteller fyllda med
både räkstuvning och champinjon/skinkstuvning.
 
I vanligafall brukar vi alltid köpa färdiga små pajskal,
men idag var det slut i affären så vi gjorde egna.
 
Busenkelt och mycket godare!
 
 
Det här behöver du:
 
 
Aluminiumformar
 
Stuvning, vi köpte färdiga ifrån Abba.
 
Smördeg
 
Riven ost
 
 
 
Skär ut en cirkelformade delar ifrån smördegen.
 
Tryck i degbiten i aluminiumformen.
 
 
Nagga lite i botten . 

 
Fyll tartellerna med stuvningen.

 
Strö på den rivna osten.
 
Och grädda dom i ugnen på 200grader,
 tills de ser fina ut i färgen.

 
Serveras gärna med lite sallad.
 
Jättesmaskigt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar