söndag 9 september 2012

Såhär fyller jag en tårta.

 
Först o främst har jag ju redan bakat en botten,
jag använder mig alltid utav detta receptet.
 
När tårtbottnen svalnat delar jag den i tre delar.
 
 
Täck bakformen med plastfolie.
 
Lägg sedan i den översta tårtdelen.
 
 
Lägg i lagom mängd fyllning.
 
Denna tårtan fylldes med "lyxig" vaniljkräm
 och delade jordgubbar.
 
 
På med tårtdel två.
 
 
I med nästa fyllning,
som här blev jordgubbs och rabarbermousse
 och ännu flerhackade jordgubbar.
 
 
Lägg på den sista tårtdelen och plasta in tårtan ordentligt.
 
Ställ in den i kylskåpet och låt den gärna stå där över natten.
 
 
När tårtan är redo,
kan den stjälpas upp på en tårtbricka.
 
 
Sedan väntar "spackling " och övrig dekorering.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar