söndag 9 september 2012

Tårta spacklad med smörkräm.

 
Idag använde jag mig utav ett underbart recept som jag hittat på Mycakes.se,
 den kvinnan är så otroligt inspirerande!
 
Det här behöver du:
 
250 g Smör (osaltat)
Vispa i 15-20 min.

0,5-3 dl Florsocker (efter hur söt du vill ha den)
Vispa i 5 min.

1/2 burk marshmallowfluff på burk (finns i mataffären)
Vispa i 5 min.

2-3 msk Ovispad grädde
Vispa i 5 min.

2-3 msk Vaniljsocker
 Vispa så allt blandas.
(ev smakessens)
 
Jag tillsatte en halv deciliter jordgubbssaft,
inte blandsaft utan saften ifrån ett par pressade jordgubbar.
 
 
Såhär blev det:
 
Jag använder mig av en rak "plastspatel"
 när jag spacklar mina tårtor.
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar