fredag 28 september 2012

Kycklingfiléer fyllda med Philadelphiaost, soltorkade tomater och basilika.


Helt klart den mumsigaste kycklingen!


Det här behöver du:


Kycklingfiléer

Philadelphiaost

Soltorkade tomater i olja

Färsk basilika

Salt och peppar

Matlagningsgrädde

Soja

Grillkrydda



Tina kycklingfileerna, skär ett snitt så att den går att öppna upp.

Lägg philadelphiaosten i en liten burk.

Tillsätt den soltorkade tomaterna  
som du klippt i mindre bitar. (även lite av oljan)

Klipp ner basilikan.

Rör ihop allt.



Salta och peppra kycklingen.

Fördela blandeningen i kycklingfileen.

Stäng sen igen den.


Lägg fileerna i en ugnssäkerform.

Smörj in fileerna med soja.


Tillsätt matlagningsgrädden.

Krydda med grillkryddan.


Tillagas i ugnen på 225grader.

Tills kycklingen inte längre är rå.


Vi serverade kycklingen till lite potatisgratäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar