lördag 22 september 2012

Fyllda kasslerrullar.


 För en liten tid sen gjorde vi några
 mumsiga kycklingrullar till middag.
 
Idag testade vi en liknande variant,
 fast med kassler, purjolök och senap istället.
 
Dom blev också jättegoda.
 
 


Det här behöver du:
 
Kassler
 
Purjolök
 
Tortilla wraps
 
3 Msk Senap
 
 2 Burkar Creme Fraiche Naturell
 
1 Grönsaksbuljongtärning
 
 1 Paket Matlagningsgrädde
 
Riven ost
 
 

 Riv eller dela kasslern i småbitar,
och hacka purjolöken.
 
 
Fräs tills allt blivit mjukt .
 
 Tillsätt Creme Fraichen, senap och buljongtärningen.
 
 Låt puttra en stund.
 

 
Fördela blandningen på Tortilla bröden,
rulla ihop och lägg i en smord form
alt. på bakplåtspapper.
 
 Ringla rikligt med matlagningsgrädde över rullarna,
då blir slipper dom för hårda och knapriga.
 
 
På med riven ost...
 
 Ooo skjuuuts in i ugnen (på 225 grader).
 
Tills rullarna fått lagom med färg.
 

 
Färdiga att servera!



 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar